Najaarsactie bij Tongerse logies

De impact van het coronavirus op de toeristische sector is uiteraard bijzonder groot. De sector was nog niet hersteld van de eerste golf die ons land het voorbije voorjaar trof. Deze tweede coronagolf is voor velen dan ook een mokerslag binnen.


Ondanks de moeilijke tijden die we met z’n allen doormaken laten de Tongerse logiesuitbaters de moed niet zakken! Het stadsbestuur wil ook haar steentje bijdragen. Omdat toeristen die onze stad bezoeken niet optimaal kunnen genieten van hun verblijf krijgen zij van de stad en via de logiesuitbaters een klein welkomstpakket aangeboden.


An Christiaens, Schepen van Toerisme: “Met deze bescheiden najaarsactie willen we bovendien ook de Tongerse logies te ondersteunen in het onthaal van hun gasten. Wij hebben uiterst veel waardering voor de flexibiliteit en de creatieve oplossingen die de logies dagelijks inzetten om hun gasten in de watten te leggen en hen een veilig gevoel te geven. We beseffen dat dit niet altijd vanzelfsprekend is!


Via het welkomstpakket kunnen bezoekers kennismaken met Tongerse fiets- en wandelpaden, stadswandelingen, lokale specialiteiten en de geschiedenis van Tongeren. De geldende maatregelen indachtig is het mogelijk om in Tongeren toch te genieten van enkele leuke en veilige belevingen op maat van ieders gezin of bubbel.”

Meer info? Toerisme Tongeren Via Julianus 2 3700 Tongeren info@toerismetongeren.be 012 80 00 70
© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon