Dienst Toerisme lanceert Sinterklaaszoektocht

Vanaf dinsdag 24 november t.e.m. zaterdag 5 december 2020 kunnen kinderen helemaal corona-proof deelnemen aan een coole sinterklaaszoektocht in de Tongerse binnenstad. De Sint is zijn mijter kwijt gespeeld op één van de verschillende historische plekjes van Tongeren. Kleine speurneuzen kunnen de Sint helpen om zijn mijter terug te vinden.


Schepen, An Christiaens: “Corona gooit roet tussen de pepernoten… Toch proberen we via alternatieve activiteiten kinderen een leuke tijd te bezorgen. De zoektocht brengt hen bovendien op een speelse manier in contact met de belangrijkste erfgoedlocaties van onze stad.”


De gratis ‘Mijter’-tocht start bij Toerisme Tongeren in de Gasthuiskapel. Alvorens de kids op zoek gaan kunnen ze hun schoentje klaarzetten in de kapel. Wie weet stopt de Sint er iets lekkers in voor de eerlijke vinder! Pen en extra schoentje dus zeker niet vergeten.


Opgelet: op zondag is Toerisme Tongeren gesloten, maar de zoektocht is ook digitaal beschikbaar via www.toerismetongeren.be/sinterklaaszoektocht .

Voor meer info: Toerisme Tongeren Via Julianus 2 3700 Tongeren 012 80 00 70 info@toerismetongeren.be www.toerismetongeren.be
© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon