Tongeren heropent campersite aan het Pliniuspark

Camperaars die de fruitige streek van Haspengouw doorkruisen zullen terug halt kunnen houden aan de campersite in het Pliniuspark. De campersite werd tijdelijk gesloten om een nieuw boekingssysteem te installeren.

Voor de installatie van het nieuwe systeem werd er samengewerkt met de Limburgse firma Cegeka. Voortaan zal je op voorhand een plaatsje voor je camper kunnen reserveren via https://omniqstore.eu/camperparkingtongeren.

De onbemande camperplaats is uitgerust met een automatisch toegangssysteem en werkt via nummerplaatherkenning. Een overnachting kost €11. Het gebruik van elektriciteit is inbegrepen in de overnachtingsprijs. Water kan ter plaatse online worden aangekocht via de boekingsmodule.

An Christiaens – Burgemeester wnd : “Camperaars kunnen vanop deze campersite profiteren van een uitstekende ligging. Vanuit het Pliniuspark vertrekken namelijk tal van wandelingen en fietslussen. Daarnaast kan er bij mooi weer een frisse duik genomen worden in het aanpalende openluchtzwembad. Het historische stadscentrum van Tongeren ligt vlakbij.”

Voor meer info: Toerisme Tongeren, Via Julianus 2, 3700 Tongeren – info@stadtongeren.be

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon