Update maatregelen (27/3)

De Nationale Veiligheidsraad komt vandaag samen om de maatregelen tegen het coronavirus te evalueren. Een versoepeling behoort niet tot de opties, een verlenging met 2 weken wel. We houden je op de hoogte van de resultaten.

Vanaf dinsdag 31 maart start Kind en Gezin opnieuw met vaccineren in het Huis van het Kind Tongeren. Kinderen en ouders worden er op een veilige manier ontvangen. De tijdelijke opschorting van de fysieke dienstverlening gaf ruimte om de organisatie en werkwijze in de consultatiebureaus aan te passen aan de strengere maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus COVID-19.

De GFT-sticker 2019 blijft nog zeker geldig tot 1 mei 2020. Heeft u er toch een nieuwe nodig (bijvoorbeeld omdat je door een verhuis een nieuwe gft-container hebt), dan kan je er eentje kopen bij volgende handelaars:

- Bruno Service Station, Luikersteenweg 216

- Spar Vreren, Molenplein 18

- Supra Delvigne, Wijkstraat 11

Doe de check, check, check! Drie eenvoudige richtlijnen die levens kunnen redden.

- Ik blijf thuis en was regelmatig mijn handen.

- Ik hou met ouderen alleen digitaal of telefonisch contact.

- Ik hou 1,5 meter afstand als ik echt buiten moet zijn.

Omdat herhalen altijd goed is…

Blijf thuis, ook in het weekend! Wil je toch een luchtje scheppen? Doe dit dan in je tuin, straat of wijk.

En denk er aan als je naar buiten gaat: houd voldoende (1,5 m) afstand!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon