Compensatie kinderopvang en onthaalouders

Dankzij de kinderopvang blijven levensnoodzakelijke sectoren aan de gang en kunnen kinderen uit kwetsbare thuissituaties toch opgevangen worden. Dat verdient veel respect en ook, zoals afgesproken, een compensatie .

We vragen om kinderen maximaal thuis op te vangen. De respijtdagen worden on hold gezet tot minstens 5 april en de onderbezetting zorgt voor inkomensverlies . Het is niet meer dan terecht en logisch, dat we de kinderopvang en de onthaalouders hiervoor compenseren .

De regeling is rond. De grote lijnen vind je hier: http://www.wouterbeke.be/nieuws/compensatie-voor-de-negatieve-gevolgen-van-het-coronavirus-voor-de-kinderopvang/.

Deze compensatieregeling zal op maat bekeken worden. Kind & Gezin en je dossierbeheerder brengen je verder op de hoogte. Ik wil jullie vragen om samen met hen te bekijken wat dit concreet voor jou betekent. Geef hen daarvoor even de tijd zodat ze iedereen correct kunnen informeren.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon