Nieuwe brochure stuurt jongeren op ontdekkingstocht in Tongeren

Toerisme Tongeren zet met de vernieuwde educatieve zoektocht opnieuw in op jongeren en sluit hierbij naadloos aan bij de visie van het stadsbestuur om van Tongeren een nog kind- en jeugdvriendelijkere stad te maken.

Net zoals bij de nieuwe toeristische gids 2020 werd er veel aandacht besteed aan een frisse en toegankelijke brochure, met grote en duidelijke foto’s. Een mooie uitgave die niet zal misstaan tussen de cursussen en gekafte schoolboeken. Deze keer werd ook een Franstalige versie gemaakt. Hiermee hoopt Toerisme Tongeren om ook meer Franstalige klassen aan te trekken.

De zoektocht stuurt jongeren op pad door de stad om zo al doende de vele bezienswaardigheden die de stad rijk is te ontdekken. Bovendien heeft de zoektocht een sterk educatief karakter en leren de jongeren over de geschiedenis van onze stad.

Burgemeester wnd. en schepen van Toerisme An Christiaens: “De zoektocht kreeg een grondige opfrisbeurt, zowel wat betreft de inhoud als de vormgeving. Bovendien worden bestaande én nieuwe bezienswaardigheden in de picture gezet. Wij zijn ervan overtuigd dat deze zoektocht een meerwaarde zal creëren op het klassieke schoolbezoek.'

De educatieve zoektocht ‘Jonge onderzoekers in Tongeren’ is gratis te verkrijgen bij de Toerisme Tongeren . Op voorhand bestellen wordt aangeraden. Voor meer info kan u terecht bij Toerisme Tongeren.

Meer info: Toerisme Tongeren, Via Julianus 2, 3700 Tongeren – T: 012 80 00 70 – E: info@toerismetongeren.be

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon