Week van de afvalophaler

Dagelijks zijn tientallen mensen in de weer om het huishoudelijk afval op te halen aan huis of in te zamelen op recyclageparken. Anderen zorgen er dan weer voor dat zwerfvuil en sluikstorten opgeruimd worden. Zij voeren dit zware werk niet altijd in de beste omstandigheden uit: zij trotseren niet alleen weer en wind, maar hebben vaak ook te maken met verbale en fysieke agressie.

Om deze mensen een hart onder de riem te steken lanceert Interafval met de steun van de OVAM en Fost Plus dit jaar voor de vierde keer de Week van de Afvalophaler en Recyclageparkwachter. Die vindt plaats van 18 tot en met 24 november.

Deze week stelt het werk van iedereen die helpt om de omgeving proper en net te houden in een positief daglicht. De campagne roept op om respect te tonen voor het werk van de afvalophalers en parkwachters door uw afval correct aan te bieden. Met een rode strik, een tekening of een vriendelijk woord bedankt u de medewerkers van de recyclageparken en de afvalophalers voor hun dagelijkse inzet!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon