25 jaar CC Velinx: een feestje waard

In september 1994 werd Cultuurcentrum De Velinx geopend met de monoloog 'Wit is altijd schoon' van Franz Marijnen als allereerste voorstelling. Honderden voorstellingen, duizenden artiesten en 25 jaar later was het dus hoog tijd voor een verjaardagsfeestje en dat werd op 28 september gevierd.

De festiviteiten startten al vroeg met een gezellige familienamiddag. Daarna volgden een magisch vuurwerkspektakel en een heerlijk dansfeest met Discobar Galaxie. Die vierden trouwens, erg passend, eveneens hun 25ste verjaardag. Het Tongerse vrouwelijke DJ-collectief 'Doemp' mocht het feestje afsluiten.

Tegelijkertijd werd ook de nieuwe buitenverlichting van de Velinx voorgesteld. Hiermee kwam het gebouw letterlijk in de spotlights te staan, maar de komende jaren zal dat zeker ook figuurlijk zo zijn!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon