'Back to School'-party in Hal P

Op vrijdag 20 september kunnen alle leerlingen van de Tongerse eerste graad weer gaan fuiven op de tweede editie van de 'Back To School'-party in Hal P.

An Christiaens, waarnemend burgemeester en schepen van jeugd: "De overgang van het lager naar het middelbaar is een grote stap. Waar ze het ene jaar nog de oudste waren zijn ze nu terug de jongste. Met de aankomende puberteit gaat er voor deze meisjes en jongens een heel nieuwe wereld open. De druk van oudere jongeren zal het ze de volgende 6 jaar niet gemakkelijk maken. Ook op sociaal vlak staan er heel wat nieuwe uitdagingen voor de deur. Ondanks dat ze nog jong zijn dromen ze nu al van het uitgangsleven dat voor hun ligt. Met de ‘Back to School’-party willen we hen laten ervaren dat fuiven en plezier maken ook kan zonder dat hier alcohol voor nodig is.”

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon