Stad Tongeren neemt deel aan Terra Mosana

Stad Tongeren neemt op dit moment deel aan een internationaal project: TERRA MOSANA.

‘Samen met de steden Aken, Beringen, Genk, Jülich, Leopoldsburg, Luik en Maastricht zijn we in dit project ingestapt om de Euregio Maas-Rijn als toeristische trekpleister te versterken’ zegt waarnemend burgemeester An Christiaens.

‘Het team van Terra Mosana wil graag meer zicht krijgen op de historische thema’s die de bewoners en bezoekers van onze regio (Euregio Maas-Rijn) interessant vinden. Daarom hebben zij hierover een enquête ontwikkeld’, aldus schepen van Erfgoed Gerard Stassen.

‘Graag vragen wij een minuutje van uw tijd om deze enquête in te vullen. Op die manier krijgen wij als stad een beter idee van welke monumenten interessant zijn om op een digitale manier uit te werken. Alvast een welgemeende dankjewel!’

Klik op deze link om naar het project te gaan, daarna kan u onderaan de pagina op 'volgende' klikken om de enquête te starten.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon