Snoepzoektocht sluit successvolle zomerwerking af

In de zomer organiseert de stad Tongeren verschillende kampen waaraan honderden kinderen tussen 6 en 12 jaar deelnemen. Zij kunnen kiezen tussen verschillende sportkampen, kleuterwerking en speelpleinwerking. Dit jaar waren er maar liefst 4326 kinderen ingeschreven voor een van deze kampen. De mobiele speelpleinwerking wist 269 kinderen te bekoren.

De zomerwerking werd vorige vrijdag traditioneel afgesloten met een slotshow voor de ouders, broers en zussen. Het thema van de slotshow van dit jaar was 'de snoepfabriek', waarbij Wiebel en haar oma Calorietje de hulp inroepen van de kinderen om de snoepfabriek open te houden.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon