Hip Hub Hooray strijkt voor de tweede keer neer in Tongeren

In de derde week van augustus stroomde de Ambiorixkazerne weer vol met allerlei hiphoptalent uit de Euregio voor de 'hubs' van Hip Hub Hooray, het hiphopfestival dat dit jaar voor de tweede keer in Tongeren georganiseerd wordt.

In deze hubs stomen de artiesten groepen zich klaar voor het echte festival op 14 september, maar waar zoveel talent bij mekaar zit moet het wel tot samenwerking komen. En dat levert soms verrassende resultaten op. Wie wilt horen hoe dat klinkt is van harte welkom op het festival, waar naast het Hip Hub Hooray-talent ook enkele grote namen te zien en te horen zullen zijn. Zo zakken onder andere Zwangere Guy en Josylvio af naar Tongeren.

De volledige affiche en meer info over tickets vind je op https://hiphubhooray.eu/

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon