Smoothies voor de studenten

Ook de Tongerse studenten zitten volop in de blok en de bibliotheek is al enkele jaren een populaire plek om de examens voor te bereiden. Om het werk wat aangenamer te maken konden de studenten vorige woensdag genieten van een lekkere verse smoothie.

Schepen van Cultuur An Christiaens: “De bibliotheek voorziet in extra studieplaatsen, een 75-tal in totaal. Nog tot eind juni zal er bovendien bijkomende permanentie zijn vanaf 8 uur ’s morgens (9 uur op zaterdag) en tijdens de middaguren zodat studenten kunnen blijven doorblokken. We vragen sinds dit jaar wel om op voorhand een studieplekje te reserveren.

Er is een koffiehoekje met gratis koffie, water en kleine snack en omdat studenten in de blok- en examenperiode niet altijd even gezond eten bieden we hen een gezond alternatief in de vorm van smoothies aan. Die brengen wat verkoeling bij dit warme weer en geven hopelijk een extra energieboost tijdens het blokken!'

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon