Weer 8 topacts op het Stadsmuzikantenfestival

Op 23 juni is Tongeren weer the place to be voor muziekliefhebbers. Ter gelegenheid van het tiende Stadsmuzikantenfestival zullen er weer 8 topacts afzakken naar de straten en pleinen van het Begijnhof. Dit jaar is het de beurt aan Buurman, Ian Clement, Kramer, Martha Da’Ro, Reena Riot, Roosbeef, The Golden Glows en The Calicos.

An Christiaens: “De formule van het Stadsmuzikantenfestival is eenvoudig, maar sterk. 8 bands en singer-songwriters worden een zondagnamiddag lang ingezet als straatmuzikanten. Sommige acts gaan al een tijd mee. Hun kwaliteit overtuigde ons om hen te programmeren. Andere muzikanten komen pas kijken maar wisten in die korte tijd toch al onze aandacht te trekken. De affiche is een mix van pop, rock, hiphop, singer-songwriter, Nederlands, Engels, mannen, vrouwen, akoestische en elektrische acts. Op zondag 23 juni ek., tussen 14.30 en 18.00, spelen de muzikanten elk 4 sets van 20 minuten in de openbare ruimte van het begijnhof van Tongeren. Ze doen dat zonder podium en (semi-)akoestisch.”

Voor meer info en het programma: https://moment.tongeren.be/stadsmuzikantenfestival-0

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon