Boekvoorstelling Tom Cox: 'Recht op Ongelijkheid'


Auteur en directeur van de middenschool Kindsheid Jesus Tom Cox stelde op 9 april 2019 zijn boek ‘Recht op Ongelijkheid voor’ in Tongeren. Op uitnodiging van Vlaams parlementslid A n Chistiaens zakte hij af naar het Toeristisch Paviljoen van Plinius om zijn kijk op het onderwijs van de toekomst te delen. Tom is ook kandidaat voor de Limburgse CD&V-lijst en staat op plaats 4 voor het Vlaams Parlement.

We willen kwalitatief sterk onderwijs maken voor iedereen. Hoe doe je dat in je klas en in je school? Hoe organiseer je uitdagende leeropdrachten voor iedere leerling? In zijn boek legt Tom Cox uit hoe je onderwijs op maat kan organiseren zódat het een klassikaal gebeuren blijft zonder dat het overdreven individualistisch wordt.

Het boek wil een bijdrage leveren aan een efficiënt, flexibel, dynamisch en op resultaten gericht onderwijssysteem dat de ontwikkeling van toekomstige generaties bevordert. Dat laat hen toe om kennis, vaardigheden en attitudes te ontwikkelen om hun unieke plek in de samenleving en op de arbeidsmarkt in te nemen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon