Tongenaren op 4 maart gratis naar het Gallo-Romeins museum


Op maandag 4 maart opent het Gallo-Romeins Museum zijn deuren en dit exclusief voor Tongenaren. Zowel de permanente alsook de tijdelijke (Stonehenge-) tentoonstelling zijn dan gratis toegankelijk voor de inwoners van de eerste stad. Tongenaren en hun inwonende gezinsleden krijgebn gratis toegang op vertoon van de bon die verscheen in de stadskrant van maart.

Stonehenge is één van de meest fascinerende monumenten ter wereld. In een grootse expo neemt het Gallo-Romeins Museum je mee voorbij het mysterie. Het museum is bekend om zijn kwalitatieve, boeiende en publieksvriendelijke tentoonstellingen. Het Tongerse stadsbestuur is verheugd deze top-expo nu ook gratis aan de Tongenaren te kunnen aanbieden.

Schepen An Christiaens.

“Om de tentoonstelling gratis te bezichtigen maak je gebruik van de bon die je vindt in de stadskrant. De stadskrant werd de afgelopen dagen huis-aan-huis bedeeld.Knip de toegangsbon uit op pagina 9, toon deze bon op 4 maart aan de onthaalbalie van het museum en je krijgt gratis toegang, zowel voor jezelf als voor de bij jou inwonende gezinsleden. Je kan met de bon niet enkel de expo over Stonehenge bezoeken, maar ook een bezoek brengen aan de permanente tentoonstelling, waar je een grote Tongerse fresco vindt die pas werd gerestaureerd. Niet te missen dus."

Praktisch: Het museum en de expo zijn geopend van 10 tot 18 uur. Elk uur start er bovendien een rondleiding mét gids. Kinderen kunnen doorlopend deelnemen aan een workshop ‘steencirkels maken’. Alle Tongenaren zijn van harte welkom. Reserveren is niet nodig.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon