Expo 20 jaar Liesbeth Slegers met kleuterkunstwerken in de bibliotheek

Op 22 februari werd in de bibliotheek van Tongeren de tentoonstelling "20 jaar Liesbet Slegers" geopend. Naast origineel werk van Liesbet uit de afgelopen 20 jaar, zijn er op deze tentoonstelling ook heel wat knutselwerkjes van Tongerse kleuterklassen komen bewonderen. De Tongerse kleuters gingen cratief aan de slag met een titel van Liesbet en dat zorgde voor verrassend artistiek werk.

Na een interactieve vertelsessie met de auteur werden de beroepenboeken tot leven gebracht. De tentoonstelling werd officieel geopend met een echte brandweerman, kapster, imker en verpleegster.

Schepen An Christiaens mocht mee de tentoonstelling openen.

Met deze tentoonstelling is de bib niet aan haar proefstuk toe. Vorig jaar zette het bibliotheekteam al een eerste tentoonstelling rond sprookjes op poten en een traditie werd geboren. Zo'n tentoonstelling is ook de perfecte gelegenheid om de bib beter te leren kennen met een leuke rondleiding, mede dankzij bibliotheekvrijwilligers. Wie de tentoonstelling wil bewonderen kan daarvoor in de bibliotheek terecht tijdens de openingsuren.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon