CD&V Tongeren viert nieuwjaar met Wouter Beke

Op zondag 13 januari zette CD&V Tongeren het nieuwe jaar feestelijk in in de feestzaal van De Pline. An Christiaens mocht nationaal voorzitter Wouter Beke verwelkomen als gastspreker van dienst. Meer dan xxx aanwezigen hieven het glas op 2019. Met de Vlaamse, federale en Europese verkiezingen belooft het ook voor afdeling Tongeren een spannend jaar te worden.

Revolutie van de redelijkheid

Beke wenste de aanwezigen een jaar vol geborgenheid en pleitte tegelijk voor een “revolutie van de redelijkheid”. De partijvoorzitter was kritisch voor het populisme “van links en rechts”. “Linkse noch rechtse praatjesmakers hebben de juiste recepten voor de problemen van de mensen,” aldus Beke. CD&V wil werk maken van maatregelen rond onder meer klimaat en mobiliteit.

Voorzittersverkiezingen

Tijdens de nieuwjaarsreceptie konden de leden van CD&V Tongeren ook hun stem uitbrengen om een voorzitter te kiezen voor de afdeling en de geledingen. Voor de afdeling werd Jean Snellinx opnieuw unaniem verkozen als voorzitter. Ook voor de geledingen werd een voorzitter verkozen: Frans Vanhove voor de CD&V Senioren en Wesley Haiverlain wordt de nieuwe voorzitter van Jong CD&V.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon