An Tafel steunt KSA Basiliek en Erewacht

De zesde editie van ‘ An Tafel’ in Widooie werd voorbije zomer georganiseerd onder een stralende zomerzon. Naar jaarlijkse traditie hielpen ook twee jeugdbewegingen mee bij de organisatie. De opbrengst van deze brunch, goed voor 1200 EUR, werd door initiatiefneemster An Christiaens netjes verdeeld tussen KSA Basiliek (meisjes) en KSA Erewacht (jongens). KSA Basiliek gaat het geld besteden aan de kampplaats van volgend jaar, zegt hoofdleidster Louise Vandebroek. KSA Erewacht besteedt het geld ook aan de kosten die een kamp met zich meebrengt.

Het kasteel van Widooie was zes jaar lang het decor voor deze zomerse brunch. Nu zijn alle jeugdverenigingen aan bod gekomen zegt schepen An Christiaens. "En ze hebben een mooi bedrag gekregen". Bedankt aan alle gasten en helpende handen om er telkens weer een succes van te maken.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon