Dag van de Animator 2018: bedankt!

Op 26 juli zetten we de speelpleinanimatoren in de bloemetjes op Dag van de Animator. Dat hebben ze meer dan verdiend. Dankzij hun enthousiasme beleven onze Tongerse kleuters en kinderen elke dag een échte vakantiedag. Dat verdient felicitaties, en een heel grote dank je wel!

Schepen van Jeugd An Christiaens is blij met al dat jeugdige enthousiasme:

"Onze animatoren verzinnen activiteiten, bouwen decors, oefenen toneeltjes, zetten materiaal klaar en spelen (natuurlijk!). Maar ook het poetsen is aan hen besteed, net als het zorgen voor de administratie, het verzorgen van kleine en grote pijntjes en zo veel meer. Dat is niet vanzelfsprekend. Een bedankje hebben ze dus dubbel en dik verdiend!"

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon