Weet u me te vinden 📧📞?

We spraken elkaar misschien al eens eerder: per mail, per telefoon, op Facebook of persoonlijk over één van mijn bevoegdheden. Je kent me als schepen van Openbare Werken, als Vlaams Volksvertegenwoordiger maar hopelijk ook gewoon als An. Ik wil zo bereikbaar mogelijk zijn voor Tongenaren, Limburgers en iedereen die me volgt. Daarom doe ik ook aan politiek, want samen kunnen we de eerste stad en onze provincie nog beter en mooier maken. Op 14 oktober is het zover. Dan kiest de Tongenaar een nieuw bestuur voor de stad en de Limburger voor de provincie. Voor beiden ben ik kandidaat. U vindt me op de stadslijst van Tongeren.nu en op de provincielijst van CD&V. U kan me ook vinden bij een vraag, een suggestie of een andere boodschap die u graag kwijt wil. Ik ben bereikbaar, ook voor u. Stuur een mailtje, contacteer me per telefoon, op sociale media of maak gerust een persoonlijke afspraak. Ik hoor graag van u.

Met vriendelijke groeten,

An Christiaens

Vlaams Volksvertegenwoordiger

Tongers Schepen van Openbare Werken, Jeugd en Kinderopvang

M an.christiaens@vlaamsparlement.be of an.christiaens@stadtongeren.be

W www.anchristiaens.be T 0475 62 06 33 Blijf je graag op de hoogte? Schrijf je dan HIER in op mijn nieuwsbrief. Je kan me ook volgen op mijn Facebookpagina.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon