Nieuw speeltuig voor Nieuw-Tongeren


Het is Paasvakantie en dat betekent extra tijd om buiten te ravotten. Met warm lenteweer in zicht is het uitkijken naar de nieuwe speeltuigen tegenover de Sint-Jozefskerk (Nieuw Tongeren). Die worden op dit moment geplaatst. Het speelplein werd in september 1998 geopend. De oude toestellen werden begin dit jaar verwijderd maar er komt nu dus een gloednieuwe versie in de plaats.

Schepen van Jeugd An Christiaens: “Jaarlijks investeert stad Tongeren €50.000 in speeltuintjes en speelplekken op het openbaar domein. ‘Het is belangrijk dat elk kind ergens terecht kan om te spelen en te ravotten en met de Paasvakantie komt er hopelijk mooi weer en dus veel tijd om buiten te spelen." Andere speeltuigen die in 2018 werden voorzien zijn: -twee grote voetbaldoelen en een schommel op het grasveldje aan de kerk van Paspoel -dubbele schommel in het Pliniuspark -klimtouw aan het speeltuig aan het Herman Dessersplein in Piringen

En dus ook: combinatie speeltuig en schommel Nieuw-Tongeren (foto)

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon