Interview Vastgoed-TV: verdichten moet verrijken zijn


In een interview met Vastgoed-TV bevestigt An Christiaens de trend om kleiner te gaan wonen:

"We streven naar meer kwaliteit op minder ruimte. Verdichten moet steeds verrijken zijn, en de rol van landelijke gemeenten en het platteland is daarbij niet uitgespeeld. Ook daar kan kwalitatief verdicht woren om aangenaam wonen mogelijk te maken."

Naast nieuwbouw, ook in appartementen in landelijke gemeenten, pleit ze voor herbestemming en co-housing in het bestaande landelijk patrimonium. Daarbij moet wel altijd de financiële haalbaarheid en de woonkwaliteit bekeken worden: de kwaliteit van huisvesting moeten we bewaken met de Vlaamse wooncode en betaalbaar wonen moet bovenaan de agenda blijven staan.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon