Tongeren.nu gaat ervoor!


Op 23 maart stelden we de stadslijst Tongeren.nu aan u voor. Voor de tweede keer op rij overstijgen CD&V en Open VLD de klassieke partijgrenzen samen met geëngageerde ‘onafhankelijke’ kandidaten. We kiezen voor een positief project. Het project waaraan we samen bouwden is er één om fier op te zijn en we gaan er graag mee verder. Dankzij het sterke bestuurswerk van onze ploeg staat onze stad, ons Tongeren, stevig op haar fundamenten.

Meer dan fundamenten. We hebben gebouwd aan een stad die gezien mag worden. Door toeristen en bezoekers, maar ook en vooral door de Tongenaar zelf. Maar het werk is uiteraard niet af. Een nog mooier Tongeren, om te bezoeken, te leven, te wonen, te genieten, daar gaan we voor. Als ploeg willen we onze schouders dan ook verder onder de toekomst zetten. Die schouders hebben we -bijna allemaal- nu al gevonden. Ze weerspiegelen de Tongenaren in al hun diversiteit en willen er iets van maken. Daar gaan we voor op 14 oktober.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon