Hoorzittingen over conceptnota leegstandsbeheer


Op 15 maart vond de hoorzitting over de conceptnota leegstandsbeheer plaats in de Commissie Wonen.

Dorien Oerlemans (salesmanager België bij Camelot Europe), Pieter Decelle (beleidsmedewerker Wonen bij het CIB), Joy Verstichele (juridisch beleidsmedewerker bij het Vlaams Huurdersplatform), Jamal Belmahi (projectcoördinator) en Lief Vogels (opbouwwerker bij Samenlevingsopbouw Antwerpen) lieten hun licht schijnen op de voorstellen. De meningen voor en tegen een wetgevend kader zijn verdeeld. CD&V vraagt om dit jonge concept te onderzoeken om het kansen te kunnen geven. Onze conceptnota kan u hier lezen, de hoorzittingen kan u online herbekijken.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon