Werken in Vreren: tijdelijke parking tot maart

We investeren in Tongeren in een moderne infrastructuur en veilige weginrichting samen met de nutsmaatschappijen. Bij de werken in Vreren is de fase Molenplein zoals gepland voor Kerst voorzien van beton en zou de riolering tot aan de Sint-Medardusstraat aangelegd moeten zijn.

De aannemer zorgt voor voldoende steenslag voor een droge voet tijdens hun vakantieperiode. Vanaf vrijdag kan ook de tijdelijke parking op de hoek SintMedardusstraat-Vrerenstraat gebruikt worden. Dat is mogelijk tot het einde van de werken fase 1 in maart. Werken brengen onvermijdelijk hinder met zich mee. We proberen die hinder zo veel mogelijk te beperken en bedanken de buurtbewoners voor hun geduld. Voor vragen of opmerkingen mag u schepen Christiaens altijd contacteren.

Wil je alle info over de werken in je mailbox? Schrijf je in voor de nieuwsbrief via collectordietsheur@stadtongeren.be

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon