CD&V kiest opnieuw voor stadslijst Tongeren.Nu


Op de bestuursvergadering van 10 januari 2018 besliste CD&V Tongeren met overgrote meerderheid om op 14 oktober 2018 als stadslijst Tongeren.Nu, samen met OpenVLD en onafhankelijken, naar de kiezer te trekken.

De samenwerking in deze legislatuur werd unaniem positief geëvalueerd. CD&V Tongeren heeft zich sterk op de kaart gezet, dankzij het harde en visibele werk van alle mandatarissen en de partijwerking. We blijven aparte partijen, met een eigen inspiratie, maar overstijgen de klassieke partijpolitiek om het belang van de Tongenaar voorop te plaatsen.

An Christiaens:

"De eerste stad komt voor ons op de eerste plaats. Daarom overstijgen we de partijgrenzen om aan eenzelfde zeel te trekken, samen met geëngageerde Tongenaren. Elk van ons draagt vanuit zijn of haar sterktes bij tot een evenwichtig plan en we zijn een gesmeerde ploeg. De komende maanden wordt hard gewerkt om de lopende projecten tot een goed einde te brengen. Er is al heel wat gebeurd in onze stad maar het werk is nog niet af. Als sterk team zetten we onze schouders onder de toekomst."

De visietekst van Tongeren.Nu kan u hier lezen:

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon