Werken Blaarstraat: gewijzigde verkeerssituatie


Vanaf 28 november wijzigt de verkeerssituatie op de Blaarstraat. Doordat de werkzaamheden op de Blaarstraat zich nu tussen de Ambiorixkazerne en Hardelweg bevinden, zullen daar enkel nog voertuigen van lokale bewoners toegelaten worden. Het gedeelte van de Blaarstraat tussen de Beemdstraat en de Ambiorixkazerne is toegelaten voor plaatselijk verkeer. De wijziging is van toepassing op alle dagen, dus niet enkel tijdens de werkuren.

Het eenrichtingsverkeer wordt tijdelijk opgeheven. Enkel bewoners en plaatselijk verkeer mogen vanaf heden langs beide zijden in- en uitrijden. Het doorgaand verkeer, dat niet in de werkzone vertrekt en/of aankomt, mag geen gebruik meer maken van de Blaarstraat en wordt omgeleid via de Maastrichtersteenweg.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon