Ondernemersbabbel bij InterOffice voor Dag van de Ondernemer

Op Dag van de Ondernemer geeft Unizo beleidskamers de kans om hen van dichtbij te leren kennen in een ondernemersbabbel. Vlaams Parlementslid An Christiaens ging op bezoek bij InterOffice, een Tongers bedrijf gespecialiseerd in kantoor- en schoolartikelen en voorloper op vlak van duurzame energie-opslag. Ze ging in gesprek met zaakvoerder Patrick Poncelet over zijn bedrijf en ervaring als ondernemer.

De 3e vrijdag van november is het

'Dag van de Ondernemer'. Een dag om ondernemers te bedanken voor hun durf en doorzettingsvermogen. Een dag ook om het mooie aan ondernemerschap onder de aandacht te brengen. Unizo biedt op die dag beleidsmakers de mogelijkheid om ondernemers van dichtbij te leren kennen, in een 1 op 1 dialoog om elkaar beter te begrijpen en van elkaar leren. Het levert een leerrijk en inspirerend moment op voor beide partijen.

An Christiaens:

"De Dag van de Ondernemer is in de eerste plaats een dag om ondernemers te bedanken voor hun inzet. Ze staan elke dag klaar voor hun bedrijf, hun personeel en hun klanten en helpen onze economie groeien. We ontmoeten heel wat ondernemers in het dagelijkse leven en dus is deze dag ook een mooie gelegenheid om hen van dichtbij te leren kennen. Als beleidsmaker zijn we er om een beleid uit te tekenen dat hen ondersteunt. Dankzij contacten als deze kunnen we aftoetsen wat bij hen leeft, wat goed is en wat beter kan. Een aanrader."

[if !supportLineBreakNewLine] [endif]

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon