An Tafel steunt de scouts

Met de opbrengst van 'An Tafel', de brunch voor het goede doel, steunt An Christiaens jaarlijks 2 jeugdbewegingen en een sociaal goed doel. Dit jaar mocht ze 2 cheques van elk 600 euro uitgedeeld aan de scouts Sint-Franciscus en Sint-Servaes.

De Scouts Sint-Franciscus van Rutten gaan het geld gebruiken voor de aankoop van materiaal voor hun werking. Hun collega's Sint-Servaes uit Diets-Heur gaan de centen besteden aan de renovatie van hun lokalen en zullen er nieuwe ramen mee installeren. Beide jeugdverenigingen staken de handen uit de mouwen op de voorbije editie van de brunch in het kasteel van Widooie. Een ander deel van de opbrengst gaat naar Dreamcatchers for GOLDen Warriors, een initiatief van Kaat Swartenbroeckx die handgemaakte dromenvangers opstuurt naar kinderen die strijden tegen kanker wereldwijd.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon