Welkom op mijn spreekuur op zondag

Zoals u misschien weet kunt u mij elke maandag tussen 16 en 17 uur persoonlijk spreken in het AC Praetorium. Helaas is dit uur vaak niet voldoende om iedereen te woord te staan. Ook is het niet voor iedereen mogelijk om tijdens de werkuren langs te komen.

Daarom kondig ik met veel plezier een extra spreekuur aan om uw vragen over de vele investeringen in het openbaar domein en andere onderwerpen te beantwoorden.

Vanaf zondag 15 oktober zal ik om de twee weken tussen 10 en 11 uur (uitgezonderd feestdagen) aanwezig zijn in Anthony’s Taverne aan het Neremsplein in Nerem. U kan hier zonder afspraak terecht met al uw vragen. Aan de achterzijde vindt u een kalender waarop de zitdagen aangeduid staan.

Uiteraard kan u mij ook steeds telefonisch bereiken via het kabinet op 012/800.298 op maandag, woensdag en vrijdag tijdens de kantooruren of via mail (an.christiaens@stadtongeren.be).

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon