Skatetoestellen verhuisd naar Plinius


De werken voor de openlegging van de Jeker en het masterplan De Motten zijn volop aan de gang. Om de werken vlot te doen verlopen hebben de skatetoestellen in sportpark De Motten plaats geruimd voor de inrichting van een werfzone.

De 7 toestellen hebben een nieuw onderdak gekregen in het Pliniuspark. "Vlak achter het openluchtzwembad werd een terrein verhard met speciale asfalt. De toestellen worden verankerd in de ondergrond en blijven hier definitief staan", wist jeugdschepen An Christiaens. "Ze worden verankerd in de ondergrond. Nadien volgt een keuring en tegen eind van de week kunnen ze gebruikt worden door skaters."

Ook op De Motten zullen skaters hun gading blijven vinden. Het stadspark wordt een groene recreatieve zone en krijgt een gloednieuw skatepark

in een betonnen kuip.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon