Cheque An Tafel voor Dreamcatchers for GOLDen Warriors

October 2, 2017

 De opbrengst van An Tafel gaat traditioneel naar een sociaal goed doel en de jeugdbeweging. Deze vijfde editie wordt het geld voor het goede doel geschonken aan Kaat Swartenbroeckx van Dreamcatchers for GOLDen Warriors. Kaat maakt dromenvangers voor kinderen die strijden tegen kanker en verstuurt ze over heel de wereld.  De Tongerse heeft intussen al meer dan 1400 dromenvangers ontworpen en bezorgd aan zieke kinderen.

An Christiaens overhandigde het voorbije weekend de cheque van 1000 euro aan Kaat. Zij gaat de gift spenderen aan materiaal en verzendingskosten om nog meer kinderen een hart onder de riem te steken. 

 

Please reload

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon