Stoepen schoolomgeving viio klaar voor 1 september


Deze week wordt de laatste hand gelegd aan de nieuwe straat en stoepen in de buurt van de viio-campus. De werken op de Beukenbergweg en de Watertorenstraat zijn daarmee afgerond en klaar voor de start van het schooljaar.

Eind juni 2017 startten er werkzaamheden op de Beukenbergweg en de Watertorenstraat. In opdracht van Infrax werden er herstellingswerken aan de riolering uitgevoerd. Ook de gasleiding werden vernieuwd en er werden aanpassingen doorgevoerd aan het elektriciteitsnetwerk. De nieuwe stoepen in klinkers werden eind augustus aangelegd. Alles zal klaar zijn voor 1 september. Op die manier is de schoolomgeving voor de vele studenten en de bewoners

weer veilig en aangenaam.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon