Zomerwerking Tongeren afgesloten met slotshow

Na een jaar van verbouwingswerken is de speelpleinwerking eindelijk teruggekeerd naar haar vaste stek op Plinius. In een volledig afgewerkte Pliniushal startte ’t Ravottekot op 3 juli haar zomerwerking. Omdat het Kinderparadijs in hetzelfde gebouw zit werden de vakantiewerkingen op elkaar afgesteld. Zo neemt het Kinderparadijs alle 2,5 tot 5 jarige voor haar rekening. De 6-plussers worden dan weer door de speelpleinwerking opgevangen.

An Christiaens, schepen van Jeugd :

“Om de zomerperiode af te sluiten organiseren we traditiegetrouw een slotmoment voor de deelnemers van de zomerkampen. In het weekthema ‘groeten uit…. ‘ nemen we afscheid van de voorbije zomer. Samen met het Kinderparadijs en de monitoren zullen de kinderen een laatste keer genieten van de zomerwerking. De ouders, broers en zussen worden uitgenodigd om op vrijdag 25 augustus tussen 15u00 en 16u00 mee te genieten van de diverse sketches die de kinderen samen met hun begeleiding voorbereid hebben.

Enkele feiten over de zomer:

  • Aantal deelnemers over de hele zomer: 1658

  • leeftijd: van 2,5 tot 12 jaar

  • 9 verschillende thema’s

  • dagelijks van 8u00 tot 17u00 + voor en na-opvang

  • een 70-tal begeleiders en monitoren werden over de gehele zomer ingezet

  • Mobiele speelpleinwerking op woensdag- en donderdagnamiddag op 5 verschillende locaties (Nieuw Tongeren, Paspoel, Vreren, Henis en Piringen)

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon