Dag van de Animator in Tongeren


Vandaag is het Dag van de Animator, de ideale gelegenheid om de vele vrijwilligers te bedanken. 23.000 verschillende jongeren kiezen ervoor om in hun eigen vrije tijd animator te zijn op een speelpleinwerking in hun buurt. 70% van hen doet dat zelfs helemaal vrijwillig of tegen een kleine vergoeding. Gewoon, omdat ze het belangrijk vinden.

In Tongeren kan de Jeugddienst terugvallen op 65 vrijwilligers. Deze zomer zijn er hiervan 33 aan de slag. Om hen te bedanken voor hun inzet worden ze deze middag getrakteerd op een spaghetti in Hal P. Kim Bernard (Jeugddienst) zorgde voor de bereiding.

An Christiaens:

"Tijdens de vakanties en op vele andere momenten tijdens het jaar staan de monitoren klaar voor de kinderen van speelplein- en kleuterwerking. Dat is niet vanzelfsprekend en de monitoren van onze speelpleinwerking verdienen daarom een pluim. Dankzij hun inzet maken ze voor de jonge speelpleindeelnemers van elke dag een topdag."

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon