Werken voor veilige schoolomgeving viio


In de schoolomgeving van viio Sint-Truidersteenweg worden stoepen en wegenis aangelegd, zodat alles klaar is voor het nieuwe schooljaar. Schepen van Openbare Werken An Christiaens: "De aanleg is een gevolg van de structurele uitvoering van het stoepenplan. Vorig jaar werden al nieuwe stoepen aan de zijde van de Sint-Truidersteenweg en aan de Beukenbergweg aangelegd. Deze week starten er werkzaamheden op de Beukenbergweg en de Watertorenstraat."

Er worden herstellingswerken uitgevoerd aan de riolering, de gasleiding wordt vernieuwd en er worden aanpassingen doorgevoerd aan het elektriciteitsnetwerk. Aansluitend start op dinsdag 1 augustus de aanleg van nieuwe stoepen in klinkers. De werken duren vermoedelijk tot eind augustus, uiteraard steeds afhankelijk van de weersomstandigheden, maar streefdoel is om voor de start van het nieuwe schooljaar klaar te zijn.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon