Kinderopvang het Kinderparadijs is goed verhuisd


Sinds vrijdag 16 juni is kinderopvang het Kinderparadijs ingetrokken in de Mulkenhal. Het hele team zorgde ervoor dat de nieuwe locatie piekfijn in orde was. Na twee dagen verhuizen hebben ze de locatie aan de Gasthuisgaarde verlaten en zijn ze ingetrokken in de nieuwe locatie op het Pliniuspark.

“De kinderen reageerden heel enthousiast over de nieuwe grote en kleurrijke ruimtes en ook de ouders wisten niet waar eerst te kijken”, zegt schepen van Jeugd en Kinderopvang An Christiaens: “Dat we dit kunnen aanbieden aan onze Tongerse ouders is een grote troef : niet alleen het nieuwe gebouw maar ook de parkomgeving zorgt voor een ideale beleving voor de kinderen”.

Vanaf 3 juli start op deze locatie ook de jaarlijkse speelpleinwerking van de Jeugddienst en vanaf september is het jongerencentrum 'Hal P' en het repetitiekot klaar voor verhuur. Op 8 september organiseert de jeugdraad er het festival 'Plinefest', laat de schepen nog weten

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon