Wedstrijd: jeugdcentrum zoekt naam


Tongeren zoekt een originele, jeugdige naam en logo voor het nieuwe jongerencentrum in de Mulkenhal. Daarom organiseert het een publiekswedstrijd. De bedenker van de meest originele naam en logo krijgt een cadeaucheque ter waarde van 250 euro en gratis toegang tot 5 betalende activiteiten in het jongerencentrum.

De opening van de vernieuwde Mulkenhal is voorzien in de zomer van dit jaar. Het Kinderparadijs, speelpleinwerking ’t Ravottekot en het eerste jongerencentrum zullen hier gehuisvest worden. De Mulkenhal is ideaal gelegen, denk maar aan de recreatiemogelijkheden in het nabijgelegen Pliniuspark, de landelijke, groene omgeving en de parkeerplaatsen vlakbij de hal.

An Christiaens, schepen van Jeugd:

“In het jongerencentrum is er ruimte voor onder andere een fuifzaal, een repetitiekot en een ruimte voor optredens. De Tongerse jeugd was op zoek naar een eigen ruimte om ‘hun ding’ te kunnen doen. Daarom hebben we in het jongerencentrum een fuifzaal van 240 m2 voorzien waar de jongeren hun organisatietalent kunnen ontplooien. Via allerlei culturele projecten zal de jeugddienst de nodige impulsen uitsturen om jongeren kennis te laten maken met het jongerencentrum en hun op weg te helpen in de ontwikkeling van hun eigen talenten.”

Jonge creatieve talenten kunnen hun naam- en logovoorstel vóór 31 maart 2017 bezorgen bij de Jeugddienst via jeugd@stadtongeren.be.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon