10.0000 euro voor het Sint-Gilliskelderke dankzij Solidariteitsklik.be


Een tijdje geleden organiseerde Carrefour de actie 'Solidariteitsklik.be', waarbij stemmers met een online klik hun steun konden uitbrengen op een sociale vereniging. Alle deelnemende projecten ontvangen een schenking die ze kunnen besteden aan de inrichting van hun lokalen. Het Sint-Gilliskelderke in Tongeren is 5e geworden in de ranking. De vele stemmen van sympathisanten leverden een cheque van 10.000 euro op. In totaal werd 279.000 euro verdeeld onder 79 projecten. Het geld voor het Sint-Gilliskelderke wordt geïnvesteerd in de inrichting van het kelderke. Voor het veilig bewaren van de voedingsmiddelen werden 3 energiezuinige diepvriezers en 4 koelkasten aangekocht. Ook zal duurzame LED-verlichting geïnstalleerd worden die de oude TL-lampen vervangen. Op die manier hoopt het Sint-Gilliskelderke uitgerust te zijn om haar bezoekers goed te ontvangen voor voedselhulp, maar ook voor warme ontmoetingen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon