Feestbussen in Tongeren voor een veilig nieuwjaar


De Lijn legt in Tongeren ook dit jaar weer extra bussen in om feestvierders veilig te verplaatsen tijdens de oudejaarsnacht. Het stadsbestuur werkt graag mee aan deze actie. Dit is mogelijk door de financiële tussenkomst van de provincie Limburg en het stadsbestuur van Tongeren.

Haal je gratis ticket af in het Praetorium

Vanaf 12 december kunnen de inwoners hun gratis feestbiljet afhalen bij het onthaal van het Praetorium (Maastrichterstraat). Met het feestbiljet kun je op oudejaarsavond vanaf 18 uur tot en met 1 januari onbeperkt gebruikmaken van de bussen van De Lijn. Zowel van de speciale feestbussen als van het gewone stads- en streekvervoer (uitgezonderd de Limburgse snellijnen). Het gratis feestbiljet is niet verkrijgbaar in de bus zelf, haal het dus tijdig af. Heb je geen gratis biljet? Dan betaal je 3 euro voor een feestbiljet. Abonnementen, Lijnkaarten en andere vervoerbewijzen zijn ook geldig voor de feestbussen".

Feestbussen In Tongeren legt De Lijn deze feestbussen in:

  • 407 Wellen – Tongeren

  • 416 Genk – Hoeselt – Tongeren

  • 422 Nerem – Tongeren - Widooie

  • 423 ’s Herenelderen – Tongeren - Lauw

  • 424 Diets-Heur - Tongeren - Overrepen

Meer info over de reisweg en dienstregeling van de feestbussen vind je op www.delijn.be/oudjaar. Je kunt ook contact opnemen met de medewerkers van De Lijn via 070 220 200 (0,30 euro/minuut).

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon