Lienemientje zet meter An in de bloemetjes


Maandag heeft 'Lienemientje' de meter van de sponsoractie gehuldigd. Irene Konings (11) is het buurmeisje van Jeannine Mottart (68), die in de zomer voor de 8ste keer een sponsortocht van Küssnacht naar Tongeren ondernam. De opbrengst van de voettocht van 700 km wordt geschonken aan het Kinderkankerfonds vzw en de kinderkankerafdeling van het AZ Vesalius Tongeren. An Christiaens is meter van de actie, en vergezelde Jeaninne onlangs ook naar de Koninklijke Crypte om inspiratiebron koningin Astrid te huldigen. De peter (burgemeester Dewael) werd bij de aankomst van Jeaninne gekroond. Nu het schoolvakantie is, kwam Irene meter An persoonlijk in de bloemetjes zetten. In 2017 slaat Lienemientje een jaartje over, maar in 2018 gaat de voettocht opnieuw door. De voorzitster van de Vriendenkring van het Tongerse stadspersoneel, Josiane De Laet, en haar man Danny zouden haar vergezellen.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon