Week van de Buitenschoolse Kinderopvang

Van 24 tot 28 oktober vieren opvangvoorzieningen in heel Vlaanderen de zestiende editie van de “Week van de buitenschoolse kinderopvang”. In Tongeren zetten we de kinderbegeleidsters van BKO Het Kinderparadijs extra in het zonnetje en trakteerden we op een stukje taart.

Het IBO (Initiatief Buitenschoolse Opvang) Kinderparadijs, is een dienst van de Stad Tongeren. Zij zorgen voor opvang voor kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar uit het kleuter- en lager onderwijs. Kinderen kunnen er vóór- en na de schooluren, op schoolvrije dagen en tijdens de schoolvakanties. Er is ook dienstverlening op zaterdag. Dank je wel aan alle begeleidsters die dit mogelijk maken!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon