Vlaams Parlementslid An Christiaens op zomerstage bij SKF Logistics


In de zomer biedt Voka biedt volksvertegenwoordigers de kans om bedrijven van binnenuit te ontdekken. Dit jaar organiseert Voka meer dan 90 stages. Vlaams Parlementslid An Christiaens (CD&V) werpt op 6 september een blik achter de schermen bij SKF Logistics Services Belgium in Tongeren.

Met de zomerstage wil Voka ondernemers en politici dichter bij elkaar te brengen. Parlementsleden krijgen de kans om een exclusieve blik achter de schermen van het bedrijfsleven te werpen. An Christiaens (CD&V) draait mee bij toonaangevend technologieleverancier SKF. Het bedrijf levert technologie-oplossingen aan meer dan 40 types industrieën wereldwijd. Ze streven daarbij naar een minimale impact op het milieu. SKF Logistics koos voor een vestiging in Tongeren omwille van de centrale ligging in de Euregio en de nabijheid van de Antwerpse haven.

Vlaams Parlementslid An Christiaens is opgetogen over het bezoek aan de onderneming in haar thuisstad:

“Tijdens het werkjaar zijn we bezig met parlementaire werk. Als lid van de Commissie Economie volg ik ondernemen in Vlaanderen van nabij op, maar deze zomerstage biedt de kans echt van het bedrijfsleven te proeven. Het is een meerwaarde om ter plaatse de directe impact van het parlementaire werk te ervaren. We zien gemotiveerde ondernemers aan het werk, maken kennis met de vele facetten en mensen in het bedrijf en vernemen hun uitdagingen uit eerste hand. Die input kunnen we goed gebruiken. Ik zou het elk parlementslid aanraden.”

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon