Speelplaats van GBS Mal verfraaid voor het nieuwe schooljaar

De kleuterspeelplaats van GBS Mal wordt uitgebreid en verfraaid zodat de kinderen vanaf 1 september een fijne speeltijd te wachten staat, laten schepen van onderwijs Jos Schouterden en schepen van Openbare Werken An Christiaens weten.

De oude keerwand is verhoogd en de oude scheidingsmuur werd afgebroken. Het oude speeltoestel werd verwijderd. Omwille van het uitzicht werd de nieuwe keermuur afgewerkt met recuperatie baksteen om mooi aan te sluiten bij de nog bestaande muur. Op de keermuur wordt een stevige omheining geplaatst. Veiligheid is een absolute prioriteit.

Op het nieuwe stuk speelplaats werd een speeltoestel geplaatst op een valdempende ondergrond van valtegels. De andere helft wordt ingezaaid met speelgras. Tot slot wordt een nieuw speeltuig geplaatst door de technische dienst, meldt schepen van Openbare Werken en Jeugd An Christiaens.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon