567 aanwezigen op An Tafel, bedankt!


Op 29 augustus 2016 zakten 567 personen af naar het kasteel de Schaetzen in Widooie voor An Tafel, mijn zomerse brunch voor het goede doel. Onder een stralende zon konden gasten genieten van het brunchbuffet, kinderanimatie en natuurwandelingen.

De opbrengst van deze vierde editie wordt opnieuw geschonken aan een Tongerse jeugdbeweging en een sociaal goed doel, dit jaar aan welzijnsschakel De Schakelaar en aan jeugdkoor ‘t Basikliekje. Zij zetten zich ook in voor de bediening van het recordaantal gasten.

Bedankt aan alle aanwezigen, sponsors en helpers om van deze editie opnieuw een top-editie te maken. Het was een bijzonder geslaagde dag en de perfecte afsluiter van een zonnige zomer. Tot volgend jaar!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon