Extra schoonmaakbeurt maakt scholen klaar voor 1 september


Eén september komt in zicht, en heel wat kinderen en leerkrachten maken zich klaar voor het nieuwe schooljaar. Om goed te kunnen starten wordt in de scholen gezorgd voor een extra schoonmaakbeurt.

Zoals elk jaar zorgt de technische dienst in opdracht van het stadsbestuur bij de start van het schooljaar voor een extra schoonmaakbeurt. De onmiddellijke omgeving van de scholen wordt geborsteld en onkruidvrij gemaakt, laat schepen van Openbare Werken An Christiaens weten.

Indien nodig krijgen zebrapaden nog een nieuwe verflaag, maar omdat er in juni nog een markeringsronde in heel Tongeren gebeurde, is dat dit jaar waarschijnlijk niet nodig. In de scholen die eigendom zijn van de stad worden ook de speelplaatsen geborsteld en indien nodig nog afval opgehaald.

“Alle scholen op het grondgebied Tongeren krijgen tussen nu en 31 augustus een extra reinigingsbeurt zodat alles schoolklaar is om met goede moed op 1 september terug naar school te gaan” zeggen schepen van Onderwijs Jos Schouterden en schepen van Openbare Werken An Christiaens.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon