Haagbeuk als omheining op Neremsplein


Het Neremsplein werd mooi heringericht en is een echte trekpleister voor het dorp en omgeving. Deze week wordt een haag aangeplant door de groenaannemer van de stad. Er is gekozen voor een haagbeuk, Carpinus Betulus. Dit is dezelfde haag als in omgeving, Ottenburgsstraat en Tweemolensstraat. Het esthetisch groene karakter van het plein wordt hiermee verder gezet en er wordt geïnvesteerd in veilig spelen.

An Christiaens:

"Het speelpleintje is een drukbezochte plek door spelende en sportende kinderen. We vinden het belangrijk dat ze er veilig kunnen samenkomen en een omheining is bijgevolg een must. Met de haag kiezen we voor een natuurlijk alternatief: het verhoogt de veiligheid en tegelijkertijd blijft het groene karakter van het plein bewaard."

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon