Vriendenkring van de Stad Tongeren verkoopt 'smoskes' voor Lienemientje


De Vriendenkring van het personeel van de stad Tongeren steunt de actie Lienemientje door ‘smoskes’ te maken en te verkopen. Burgemeester Patrick Dewael en schepen An Christiaens zijn peter en meter van de actie die wordt gesteund door het hele stadsbestuur. Voor de achtste keer stapt Jeannine Mottart deze zomer van Küssnacht naar Tongeren', ten voordele van het Daghospitaal van het AZ Vesalius en het Kinderkankerfonds vzw. Het personeel van de stad draagt haar steentje bij. Wie de actie wil steunen, kan huisgemaakte broodjes bestellen voor het goede doel.

Wat? Op 4 donderdagen in juni maakt de Vriendenkring verse broodjes. Je hebt de keuze uit een 'Tongerse smos' met groentengarnituur, kaas en ham (5 EUR) of een 'Smos Crab' met groentengarnituur en krabsla (5 EUR, kleiner broodje). Wanneer?

De actie wordt georganiseerd op 4 donderdagen: 2, 9, 16 en 23 juni. Op die dagen kan je verse 'smoskes' afhalen in het Praetorium. Vergeet niet vooraf te bestellen. Bestellen?

Bestellen kan telefonisch op 012/800.149 of per mail op josianne.delaet@stadtongeren.be met de datum, het uur van afhaal en het aantal broodjes dat je wenst te bestellen. Ook naam, bedrijf, contactpersoon en telefoonnummer geef je best door. Opgelet: geef je bestelling door voor de voorafgaande dinsdag om 16u. Afhalen?

Op donderdag kan je je bestelling afhalen in AC Praetorium, Maastrichterstraat 10 op het gelijkvloers in de kleine Ambiorixzaal. Afhalen kan vanaf 10u30 tot 14u.

Bedankt voor jullie steun en laat het smaken!

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon