Save the date: An Tafel op 28 augustus 2016


Op 28 augustus is het kasteel van Widooie opnieuw het kader voor An Tafel, een zomerse brunch voor het Tongerse goede doel. De opbrengst van deze vierde editie gaat naar welzijnsschakel De Schakelaar als sociaal goed doel en 't Basikliekje als jeugdvereniging. Met warme en koude brunchbuffetten, een sfeervolle cavabar en rondleidingen door de kasteeltuinen kan u volop genieten op deze zomerse zondag. Ook voor de allerkleinsten wordt er pret verzekerd.

Ik hoop u te mogen ontmoeten op An Tafel 2016. Wanneer? Zondag 28 augustus van 10u tot 14u Waar? Kasteel van Widooie, Kasteelweg 30, Tongeren. Parkeerplaats is voorzien. Kostprijs? Volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar betalen 20 EUR, kinderen van 6-12 jaar 10 EUR. Voor kinderen tot en met 5 jaar is An Tafel gratis.

Meer informatie en een contactformulier voor uw inschrijving kan u vinden via deze link: http://www.anchristiaens.be/#!an-tafel/cbxv.

© 2018 | An Christiaens

  • YouTube Social Icon
  • Wix Twitter page
  • Wix Facebook page
  • Instagram Social Icon